Referenties Onafhankelijk Financieel Adviseurs

Onafhankelijk Financieel Adviseurs heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van collectieve ontslagtrajecten. Tot volle tevredenheid van onze klanten. Enkele ervaringen van bedrijven, bestuurders en clienten die met ons in zee zijn gegaan.
 

Onafhankelijk Financieel Adviseurs voert klanttevredenheidsonderzoeken uit. Daaruit blijkt dat klanten (zeer) tevreden zijn over onze dienstverlening.

Een greep uit de reacties van klanten

"Ik had je hulp ingeroepen om voor mij de financiële consequenties inzichtelijk te maken en om advies te krijgen in de afronding van de vaststellingsovereenkomst t.b.v. een voor mij beter financieel resultaat. Na het prettig bezoek aan Soest samen met mijn vrouw en de later ontvangen rapportage met het financieel overzicht en de onderhandelingsadviezen, ben ik in onderhandeling gegaan met mijn leidinggevende. De gesprekken  hebben een goed resultaat opgeleverd. Ik ben eerder gestopt met werken. Het effect is dat mijn inkomsten nu maandelijks hoger zijn dan dat we aanvankelijk hadden verwacht. Dat is over 24 maanden een behoorlijk voordeel. Dat is mooi. Al met al is het gesprek, het advies een goede keus geweest. Nogmaals bedankt voor je ondersteuning. Ik wilde je graag laten weten dat het eindresultaat, mede door jou raad en adviezen, voor mij gunstig zijn uitgepakt."

"Geachte heer Rademaker, Beste Daniel, 
Ik heb veel aan je advies gehad en heb belangrijke stappen kunnen zetten voor de  toekomst. Dank hier voor! De voorgestelde aanpassingen m.b.t. de hypotheken zijn doorgevoerd waardoor de hypotheek looptijd is verkort en de tijdelijke lastenverzwaring te overzien. Wij verwachten binnen 10 jaar hypotheekvrij te zijn i.p.v. 2043.

"In een telefonische afspraak werd ik goed ingelicht over de documenten die ik mee moest nemen naar het inleidende gesprek. Ik werd goed ontvangen in Soest. Dhr. Rademaker heeft een voorgesprek gehouden over de mogelijke trajecten voor een vaststelling overeenkomst met mijn werkgever. Daarna zijn wij overgegaan tot het invullen van mijn gegevens in jullie goed voorbereid programma’s. Het was meteen inzichtelijk voor mij (ons mijn vrouw was meegekomen). Het advies traject om de advocaat in te schakelen is goed geweest. Het was voor mij niet haalbaar geweest om dit zelf aan te vechten. Met veel geduld is het uiteindelijke doel bereikt. Bedankt voor jullie inzet en goede informatie, ik ben blij dat de FNV Utrecht mij dit traject heeft aanbevolen."

"Ik wilde  je even laten weten dat al je werk niet voor niets is geweest. Inmiddels heb ik van de belastingdienst bericht gekregen dat ik inderdaad recht heb op de teruggave. Jouw berekening is prima geweest en ze hebben dit bedrag gehonoreerd. Hartelijk dank voor je geweldige begeleiding."

"De adviseur was heel erg behulpzaam, nam prima de tijd om de zaken uit te leggen en in detail de zaken voor ons inzichtelijk te maken. Ik wil de adviseur een uitstekende beoordeling geven, hij deed meer dan verwacht zijn best om de voor ons moeilijke materie duidelijk te maken, in punten weergegeven een 10."

"Het gesprek verliep zeer openhartig en prettig. we hebben een duidelijker inzicht in de financiële vraagstukken gekregen.  We hebben een goed advies gekregen. Er is voldoende tijd voor ons gesprek gereserveerd. Beoordeling met een 9. Ik heb jullie al bij meerdere collega’s aanbevolen."

"Ik ben zeer tevreden over je deskundige advies en hulp inzake het traject wat ik ga doorlopen nav VOS, ontslagvergoeding e.d. Het was een advies op maat, helder en duidelijk en ook heel snel gepland. Ook ben je een geduldig en prettig luisteraar, mens, eea voelde betrouwbaar. Ik zal jullie zeker naar derden aanbevelen."

"Het adviesgesprek heeft veel verduidelijkt en mij in een goede denkrichting gebracht. De verschillende tips hebben mij op weg geholpen ter voorbereiding op de veranderingen die ik mogelijk zal tegenkomen in het werk. De dienstverlening is erg goed en concreet. En de adviseur heeft ruim de tijd genomen om alles duidelijk te maken en uitleg te geven."

"Het gesprek was plezierig en informatief."

"Daniel bij ons op bezoek gehad en we zijn super tevreden! Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en had alle tijd voor ons! Ook de mogelijkheden voor vragen waren er en ook als we nog vragen hadden dat we altijd contact konden opnemen! Dus ga zo door!"

"Op zich duidelijke en volledig inzicht. Waardevolle tips ontvangen. Contact was prettig en positief."

"Adviseur heeft een goed advies gegeven, fijn gesprek, alles goed en duidelijk uitgelegd, alle te nemen stappen doorgenomen en goede begeleiding bij het activeren en instellen van de termijn betalingen."

"Prima en duidelijk onderbouwde adviezen zowel voor de korte als langere termijn. Tevens goede uitleg en duidelijke berekeningen waarbij naar persoonlijke wensen werd geluisterd en eventuele alternatieven werden getoond. Uitstekend en heel klantgericht. Ik beveel Onafhankelijk Financieel Adviseurs zeker aan."

"Vlot en kundig."

"Ik ben vanaf het eerste contact zeer prettig te woord gestaan. Duidelijke uitleg en informatie gegeven. Ik heb geen moment gedacht dat ik te veel vroeg, De heer Rademaker was zeer geduldig. Ik voel me zeer goed geadviseerd en ondersteund door hem."

"Wij zijn tevreden. Eerste contact via de mail verliep traag maar daarna soepel en effectief. Ook het gesprek was duidelijk. Naar aanleiding daarvan volgt volgend jaar nog een actie van jullie kant om de zaak af te ronden i.v.m. belastingaangifte. Dat geheel maakt het voor ons de moeite waard om dit te doen."

"Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop het adviesgesprek met de heer Rademaker is gevoerd. De heer Rademaker is heel deskundig en hij heeft mij alle adviezen verstrekt met betrekking tot mijn transitievergoeding en mijn belastingaangiftes. In de telefonische- en schriftelijke communicatie was hij heel correct."

"Dank je wel voor het heldere advies, wij zijn er uitstekend mee op weg geholpen."

"Ik ben uitermate  tevreden over de benadering en over de kennis  van zaken met  de daarbij onstane  mogelijkheden + adviezen. Verder is adviseur Daniel Rademaker uiterst correct , behulpzaam en neemt beslist de gewenste en noodzakelijk tijd om alles  te bespreken. Ik beoordeel uw dienstverlening cijfermatig met 8.5. Ik beveel Onafhankelijk Financieel Adviseurs aan. Het is bijvoorbeeld vele malen beter als dit van  De Unie is mijn ervaring."

"Bedankt voor de informatie. Ik ben zeer content met de manier waarop alles loopt. Bedankt!"

"Geeft me een goed gevoel dat alles wat je liet zien, uitlegde en vertelde ook in werkelijkheid precies zo is gegaan. Hartelijk dank nogmaals hiervoor Daniel."

"Ik was zeer tevreden over het adviestraject en de adviseur. Ik beschrijf het als kundig en professioneel. Als advies uitkomt, en daar ga ik nog steeds vanuit, een dikke 10. Van dit soort medewerkers moet je er een dozijn van hebben."

"Ik ben erg tevreden over mijn advies gesprek. Het was een open en erg duidelijk gesprek, waarin ik al mijn vragen beantwoord kreeg en ook nog verdere uitleg en alternatieven ontving. Financieel adviseur Daniel wist waar hij over praatte en ook mij, als leek, meenam in zijn verhaal. De dienstverlening met het adviesgesprek, de uitleg, de verdere ontzorging bij het middelen richting de belastingdienst, maakt het een totaal pakket. Ik weet nu precies waar ik aan toe ben en krijg de afgesproken hulp bij de belastingmiddeling."

"Wij zijn zeer tevreden over het adviesgesprek. We vonden het een prettig en duidelijk gesprek en naast de financiële zaken, was er ook ruimte voor informele zaken. Daardoor voelden we ons snel op ons gemak. Daniël denkt heel goed mee en houdt rekening met onze wensen. Ter plekke zoekt hij de beste mogelijkheden, die hij direct doorberekent. Kortom zeer klantgericht. Na het gesprek hadden wij de informatie die wij nodig hadden in duidelijke taal. Wij konden op zeer korte termijn een afspraak maken, wat voor ons erg belangrijk was."

"Zeer tevreden over adviesgesprek met financieel adviseur Daniel Rademaker. Hij was goed voorbereid en had vele tips. Ik kreeg bij vragen e.d. snel antwoord, meestal dezelfde dag nog. De dienstverlening van Onafhankelijk Financieel Adviseurs beoordeel ik als Onafhankelijk met een hoofdletter. Jullie zijn er voor ons en niet voor het bedrijf. U krijgt een dikke 9… er moet altijd iets te verbeteren zijn."

"Beste Daniel, graag zou ik ook je presentatie ontvangen. Moest er even over denken, maar je heldere uitleg heeft mij over gehaald."

"Het gesprek met adviseur Daniël Rademaker was een heel plezierig gesprek, waarin mij veel werd uitgelegd en waar bij wij een goed advies kregen. Aan het gesprek nam ook mijn echtgenoot deel. We hebben dit advies overgenomen en vervolgens heeft Daniël Rademaker de stappen genomen om dit advies te effectueren. We zijn tevreden. Het contact met uw adviseur was plezierig en open. Hij maakte een zeer deskundige indruk, maar liet zich daarop niet voorstaan. Het was een gesprek tussen gelijkwaardige deelnemers."

"Ik was heel tevreden over het het adviesgesprek. Goed gesprek en duidelijk advies. Ik vind de dienstverlening zeer klant- en service gericht. Het gaat altijd op een zeer gezellige en persoonlijke manier. Er is niet alleen interesse in de zakelijke kant maar ook in de persoon en dat is een heel prettig en fijn gevoel. Mijn eindoordeel is een dikke 10."

"De dienst verlening zoals die door uw kantoor aan ons is verleend is nou precies zoals je dat zou hopen en verwachten en eigenlijk zelden aantreft. Het feit dat u onafhankelijk bent en we gewoon een heel redelijk bedrag betalen voor een deskundig advies, waarvoor u rustig de tijd neemt om alle details met ons door te nemen, hebben we als erg plezierig ervaren."

"Het was voor ons, toch al niet zeer mobiel, een hele reis om per trein en bus naar Soest te komen. Al bij de lunchpauze kreeg de dag het karakter van een plezierig uitje en dat is het gebleven. U hebt ons uitstekend geholpen om een moeilijke beslissing te nemen waarvan we zelf niet alle consequenties konden overzien. Heel hartelijk bedankt. We zullen in voorkomende gevallen uw bureau aanbevelen."

"De adviseur is zeer betrokken en héél helder in zijn uitleg. Doorgrond met een sterk inlevingsvermogen de problematiek en komt met doelgerichte oplossingen. Wij voelen ons heel goed gehoord en begeleidt en hebben Daniel (en dus Onafhankelijk Financieel Adviseurs) reeds bij anderen aanbevolen; met name ook bij collegae die ING-ers bij de transitie begeleiden en dus vaker op zoek zijn naar een financieel adviseur."

“Ik zou de dienstverlening als zeer klantgericht beschrijven. Op korte termijn kon ik een afspraak maken en het advies was zeer duidelijk. Ook werd er goed naar de toekomst gekeken en wat de consequenties zouden zijn. Alles werd op een duidelijke manier uitgelegd.”

“Mijn adviseur was Daniel Rademaker, ik ben zeer tevreden over het adviesgesprek en het verdere contact met de heer Rademaker. Ik kan alleen zeggen dat ik zeer tevreden ben over het adviestraject en de dienstverlening.”

“Ik zou de dienstverlening beschrijven als klantgericht, persoonlijke betrokkenheid en het zoeken naar de beste oplossingen. Als eindoordeel over de dienstverlening geef ik een 8,5.”

“De dienstverlening is zeer correct en vakkundig. Ik ben zeer goed geadviseerd en voor de komende jaren word ik nog begeleid bij de afhandeling van de zaken.”

“De dienstverlening is effectief; een afspraak maken ging makkelijk, het gesprek kwam snel en de kosten waren duidelijk. Ik ben tevreden over de dienstverlening. Ik ben slecht thuis in financiële toestanden/gevolgen, belasting, enz. Daniel heeft mij dat duidelijker gemaakt en ik kan nu makkelijker achter informatie komen bv via sites, en heb beter inzicht.”

“Een aanrader voor iedereen, raad ook alle collega's in dezelfde situatie om gebruik te maken van jullie advies.”

“Langs deze weg verzoek ik u mijn dank over te brengen aan uw medewerker Daniël Rademaker. Ik ben zeer positief over de dienstverlening en het persoonlijk contact.”

"Daniël, ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor het advies dat je me gaf om de hypotheekrente te laten aanpassen. Toen was dat advies nog op basis van de ontslagvergoeding die ik mee zou krijgen, wat helaas door het faillissement van mijn werkgever niet meer doorgaat. Maar omdat we genoeg geld hadden om de hypotheek boete te betalen konden we de aanpassing toch doen. Het scheelt ons € 400,00 per maand, en dat kunnen we nu heel goed gebruiken. Mijn man en ik zijn je erg dankbaar."

"Sebastiaan, Ik ontvang positieve feedback, jouw uitleg is zeer duidelijk, ook de toelichting op de verwachtingen van het UWV was erg duidelijk voor de medewerkers."

“Ik zou de dienstverlening van Daniël Rademaker beschrijven als een vriendelijke benadering met interesse in de klant. Ter zake kundig op onderhanden terreinen en een correcte afhandeling van het geheel. Bij vertaling naar een cijfer zou ik het een 9 geven.”

“De dienstverlening is professioneel en menselijk. Het contact met mijn adviseur is ter zake kundig en Daniël Rademaker is goed in het uitleggen van diverse scenario’s. Ook bekijkt hij alternatieven waarmee lasten verlaagd kunnen worden.”

“De dienstverlening is zeer kundig en bekwaam, men weet waar ze mee bezig zijn. Het is gewoon een goed bedrijf met een klasse uitstraling.”

“De dienstverlening zou ik beschrijven als betrouwbaar met veel aandacht en tijd voor de cliënt.”

“Daniel Rademaker als adviseur is snel en accuraat. Duidelijk en uitgelegd in "Jip en Janneke" taal die de leek ook begrijpt. Prima dienst verlening uitgevoerd door professional.”

“De adviezen waren duidelijk en er werd met ons meegedacht over andere mogelijkheden dan waar wij om vroegen. De contacten verliepen altijd goed bij onbereikbaarheid werden wij altijd op korte termijn terug gebeld ook het email verkeer verliep goed. Wij hebben geen problemen ondervonden, alles is altijd duidelijk mondeling of schriftelijk c.q. per email uitgelegd. De dienstverlening is helder no nonsens meedenkend met de mogelijkheden voor de klant. Wij geven een ruime voldoende en zullen ook andere zeker naar u doorverwijzen.”

“De dienstverlening is onafhankelijk en deskundig.”

"Ik heb net te horen gekregen dat de datum is verplaatst naar 1 oktober.  Voor mij goed nieuws dus. Hartstikke bedankt voor de gouden tip. Dat maakt het voor mij zeker een stuk gemakkelijker! Maarten Visser."

"We kennen Sebastiaan heel goed en op positieve wijze. Hij was afgelopen vrijdag nog bij ons op kantoor voor afwikkeling van Alfa Laval. Prima vent en heel begrijpelijke taal voor de doelgroep. Succes groet Janet Slingerland."

"We willen je bedanken voor je hulp en geduld met de afwikkeling van de "gouden handdruk" regeling. We hebben bericht van de bank dat het geld op de rekening staat. Nogmaals super bedankt. Zonder jou en jouw kennis was het voor ons een stuk lastiger geweest!"

"Ik ben trouwens prima bijgestaan door Sebastiaan van OFAdvies; graag doorgeven!"

"Hartelijk dank voor de goede service, Daniël. Mijn vakantie kan ik zonder kopzorg tegemoet zien!"

“Ben prima tevreden; heb ik geen formulier voor nodig.”

“Mijn collega heeft een verslag gekregen van de voorlichting die hij gekregen heeft bij Sebastiaan Hendriks, alles dus netjes op papier gezet. Ook adviseur Daniel Rademaker heeft een uitwerking toegestuurd op papier, ik vind dat toch heel fijn. Ik vond alles prima verzorgt, van ontvangst tot vertrek”.

"Mijn klantentevredenheid inzake het Onafhankelijk Adviesbureau en inzet de heer Rademaker is overigens zonder meer uitstekend!"

"Prettig gesprek en een lekker bakkie koffie. Daniel heeft naderhand nog gebeld voor verdere info. Wij verwachten dat binnenkort alles is geregeld, Daniel is hier deskundig voor."

"Wij vonden het een bijzonder prettig en nuttig gesprek. Er werd uitgebreid tijd voor ons genomen, en de adviseur was zeer behulpzaam.'"

"Ik ben tevreden over de voorlichting en het contact. Alleen zou het aspect duurzaamheid wat meer aandacht mogen hebben als het gaat om financiële oplossingen."

“Ik ben gewoon zeer tevreden. Ze doen wat er beloofd wordt, dat maak je niet veel meer mee. Ik ben één keer in Soest geweest. Buitengewoon prettig die informele sfeer.”

“Mijn complimenten aan de heer Odekerken. Een afronding bij een werkgever is op zich al hectisch, maar Maurice Odekerken regelde alles keurig. Wij werden ook goed op de hoogte gehouden van de situatie.”

“Prima, niet te ingewikkeld, afspraken nagekomen, bereikbaarheid perfect.”

"De dienstverlening was bijzonder goed. Financieel adviseur Daniël is kundig en weet met zijn enthousiasme alles heel duidelijk uit te leggen. Hij doet net dat stapje extra waardoor je met een goed gevoel de deur uitstapt. Het geeft ook een rustgevend gevoel dat Daniël komend jaar de belasting teruggave regelt zodat ik weet dat dat in mijn lastige situatie ( ontslagvergoeding ) alles goed voor elkaar komt. Ik beoordeel het met een 10 +. Ik zou Onafhankelijk Financieel Adviseurs zeker aanraden. Het is mijn geval een stukje rijden (ik woon in Hoorn) maar de autorit was/is het zeker waard."

 

Een greep uit de reacties van FNV bestuurders en werkgevers

Lokaal FNV Delfland
"Inderdaad heeft Daniel op 20 november jl.  weer een hele goede presentatie gegeven aan een groot publiek in Naaldwijk , waar wij zeer tevreden over zijn."

Ton Neijenhuijs, bestuurder FNV Procesindustrie 
"Als er sprake is van een schadeloosstelling bij ontslag is financieel erg belangrijk. Een schadeloosstelling kan gaan over een aanzienlijk bedrag en dit goed te besteden zodat je er ook echt iets aan hebt is dit advies gewoon van belang. Het financieel advies is als een maatpak, op de persoon of gezinssituatie gemaakt en Financieel Advies is de 'goede kleermaker' voor dit advies; persoonlijk en op maat gesneden!"

Janwillem Compaijen, bestuurder FNV Procesindustrie
"Met Financieel Advies deed ik als FNV vakbondsbestuurder prima ervaring op bij Parker Hannifin in Hoogezand, Fresenius in Emmer-Compascuum en Tjoapack in Emmen. Drie grote reorganisaties die bijna 300 mensen hun vaste baan bij de werkgever kostte."

"De voorlichting van Financieel Advies gaat juist niet alleen over de ontslagvergoeding maar ook de fiscale opties en over het hele scala aan sociale zekerheidswetten na de WW periode. Met veel tips die de werknemers geld kunnen opleveren. Helemaal top!"

Ellen de schipper, HR manager (DENTSPLY Prosthetics)

"Wij hebben bij onze 2e reorganisatie wederom OFAdvies gevraagd een presentatie aan onze medewerkers te geven. Een duidelijk, helder verhaal! Alles werd hierin meegenomen, van wat te doen richting UWV met rechten en plichten, wat je kunt doen met je ontslagvergoeding en waar je rekening mee moet houden richting belastingdienst m.b.t. toeslagen, of juist mogelijk hogere teruggave. Sebastiaan is to the point met persoonlijke aandacht. Ervaring, kennis en kunde spreekt. Hartelijk dank hiervoor!"

Johan Weijenberg, bestuurder FNV Metaal Drenthe. 
"Op een onafhankelijke en prettige wijze werden de leden van Brand Energy geïnformeerd over de zakelijke kant van het ontslag en het aanwenden van de ontslagvergoeding, het gaat erom dat de leden op basis van correcte informatie goede keuzes kunnen maken, het advies van Sebastiaan heeft daar zeker bij geholpen."
.
Martijn van Beersum van ALDIPRESS

"Via deze weg wil ik je nog danken voor de presentatie die je voor onze medewerkers hebt gegeven. Men vond het heel leerzaam."

Nevin Demirtas, Bestuurder FNV Bondgenoten, Divisie Financiële- en Zakelijke Dienstverlening/ICT
"Bij een van de grote ICT-bedrijven in mijn pakket kreeg ik afgelopen najaar te maken met leden die gedreigd werden met een reorganisatie, waarbij een flink aantal werknemers ontslagen zouden worden."

"Ik heb toen een ledenvergadering belegd, waarbij ook niet leden welkom waren. Deze bijeenkomst was een samenwerking van mijn bond FNV Bondgenoten en OFA FNV. Tijdens de bijeenkomst heeft OFA FNV een zeer helder en duidelijk verhaal verteld over wat te verwachten is bij een ontslag, waarbij ook een ontslagvergoeding mee wordt gegeven. Deze vakkundige toelichting en het enthousiasme van Maurice werd door de aanwezigen erg goed ontvangen. De onafhankelijke positie van OFA FNV gaf de aanwezigen ook een vertrouwd gevoel. Men had aan het einde van de bijeenkomst antwoorden op alle vragen over het onderwerp gekregen."

"Ik heb erg graag met OFA FNV samengewerkt. Ook voor de toekomst zie ik in OFA FNV een partner als het gaat om het wegwijs maken van onze leden bij dreigend ontslag/reorganisatie en het geven van financieel advies."

FNV-bestuurder Jan Lutje (FNV Bondgenoten Metaal Regio Noord) zond ons enkele reacties van FNV-leden naar aanleiding van een voorlichtingsbijeenkomst bij NEOPOST:
- Het was een helder verhaal wat op een prettige manier gebracht werd.
- Heel goed zoals het verhaal door een van de adviseurs werd gebracht, heel relaxed de voor en nadelen van de verschillende mogelijkheden beschouwd.

Dit was voor mij aanleiding om persoonlijk advies aan te vragen.

Peter van Huygevoort, KPN Den Bosch
"Zowel de informatiebijeenkomst alsmede vervolg individuele gesprekken met (oud)medewerkers is naar wens verlopen. Nogmaals bedankt voor jullie medewerking!"

Emmy Radelaar, HR supervisor (DHL Supply Chain)
"Tijdens onze bedrijfssluiting hebben we via onze contactpersoon bij het FNV de Onafhankelijk Financieel Adviseurs uitgenodigd om een voorlichting te geven over de ontslagvergoedingen. Deze voorlichting was erg helder en duidelijk en voor onze doelgroep goed te begrijpen. Naast een stuk technisch advies, geven ze ook de nodige "sociale" tips aan de medewerkers, waardoor het plaatje erg compleet wordt. Ik vond het een waardevolle aanvulling in het hele traject."

Robert Kleter, Sitemanager NDC Veenendaal (Super de Boer)
Onafhankelijk Financieel Adviseurs heeft een goede presentatie gegeven in Veenendaal. Het verhaal was duidelijk, eerlijk, informatief en goed opgebouwd.

Mariska Razoux Schultz-Helbig, Bestuurder FNV Bondgenoten (Divisie Industrie)
"Bij Parenco in Renkum zijn in korte tijd een honderdtal banen verdwenen. Ondanks dat er in het Sociaal Plan geen afspraak gemaakt kon worden over het vergoeden van Financieel advies, hebben we Financieel advies toch een voorlichting laten geven. Deze voorlichting is zeer positief ontvangen, met name de heldere en duidelijke uitleg was voor de leden doorslaggevend. Dat betekende dat een aantal mensen, ondanks dat zijzelf de kosten hiervoor moesten betalen in zee gegaan zijn met Financieel advies. Er is met de mensen en hun partners individueel gesproken en er zijn afspraken op maat gemaakt. Deze manier van werken kwam heel prettig en professioneel over. En over de hele linie heb ik alleen positieve geluiden gehoord over de service van Financieel advies in deze voor de mensen toch zeer moeilijke periode."

Erna Centen, HR-manager (Nedcon Magazijninrichting B.V.)
"Nedcon Magazijninrichting B.V. heeft een aantal keren: “Onafhankelijk Financieel Adviseurs” ingeschakeld voor medewerkers die bij einde dienstverband een beëindigingsvergoeding hebben ontvangen. Nedcon en de medewerkers hebben positieve ervaringen. De financieel adviseur heeft de medewerkers op een goede en duidelijke wijze geïnformeerd over de mogelijkheden."

Henk van Hout, Line Manager BB Collimatoren / II-TV (Philips Healthcare)
"Nogmaals namens de gehele groep hartelijk dank voor de uitstekende voorlichting omtrent de afwikkeling van een ontslagvergoeding."

Bert Kuijpers, OR secr. (BASF Nederland BV, vestiging Maastricht)
"Naar aanleiding van de reorganisatie bij Ciba Maastricht BV die mede het gevolg was de overname door BASF is er voor de betrokken medewerkers een presentatie verzorgd door Maurice Odekerken van Onafhankelijk Financieel Adviseurs. De aanwezigen waren zeer tevreden over de presentatie en zeker over de acties en adviezen die medewerkers hebben ontvangen. Op een duidelijke manier is informatie gegeven over de mogelijkheden m.b.t. de besteding van de ontslagvergoedingen."

Ronald Schaafsma, HRM Department (Nemef BV)
"Vanaf het begin was duidelijk waar Financieel Advies voor staat: Het leveren van het best mogelijke product gericht op de klant! In zowel advies als ook in uitvoering een nuchtere, duidelijke en professionele aanpak. Als werkgever een erg prettige gedachte dat je medewerkers op de juiste manier geholpen worden."

Jan Boekestein (Intervicis Consult BV)
Ik heb OFA FNV leren kennen als een prettige en professionele organisatie.
De dienstverlening van OFA FNV is- in al zijn facetten- aanbevelenswaardig!

FNV bestuurder, Henk Onstwedde (Vervoer)
"Financieel Advies is een echte onafhankelijke organisatie die onze leden heel goed helpt bij het geven van een financieel advies bij afkoopregelingen. Ik heb de mensen van financieel advies nu een paar keer gevraagd of ze voorlichting willen geven over wat je nu het beste kan doen met je "Gouden handdruk"

Alle valkuilen, tips and tricks worden tijdens de voorlichting uitgebreid behandelt en dan ook nog op zo'n manier dat iedereen het begrijpt. Iedereen is enthousiast over het heldere verhaal van Maurice Odekerken. Als je wilt voorkomen dat je gouden handruk als sneeuw in de zon verdwijnt door "slimme constructies" van banken en verzekeringsmaatschappijen dan is Financieel advies onontbeerlijk, een belangrijk pluspunt en een absolute must."

FNV Bestuurder Wiel Brand
“Wij kunnen prima met Onafhankelijk Financieel Adviseurs samenwerken. De werkafspraken zijn gewoon goed en er is sprake van een goede wisselwerking. Van leden en kaderleden verneem ik dat zij meer dan tevreden zijn over de wijze waarop de collectieve voorlichting en de individuele begeleiding verloopt. Van de werkgevers bijvoorbeeld Stora Enso, Elementis, SCA en Sopal heb ik ook positieve geluiden over de voorlichting door Onafhankelijk Financieel Adviseurs gehoord.”

Ontvang gratis boek ontslagvergoeding

Lees alles over ontslag en ontslagvergoeding 2024
en bestel het gratis boek.

Gratis aanvragen

Adviesgesprek aanvragen

Maak direct een afspraak met één van onze gedreven adviseurs.

Maak afspraak

Ontvang GRATIS e-book RVU Regeling 2024

Ontvang gratis e-book “RVU Regeling 2024”. In dit boekje staat informatie en tips over de RVU Regeling voor 64-plussers.
Gratis aanvragen